Αποκτά Άρη Κολλαρά ο Αλμωπός Αριδαίας

Ένα ακόμη «μπαμ» θα κάνει ο Αλμωπός Αριδαίας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Mikriliga.com είναι κοντά στην απόκτηση του Άρη Κολλαρά!

Ο Άρης Κολλαράς που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καβάλας είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Αλμωπό Αριδαίας σύμφωνα με πληροφορίες της Mikriliga.com.

Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, τη σεζόν που προηγήθηκε ήταν παίκτης της Καβάλας. Έχει επίσης υπάρξει μέλος της Ξάνθης, του Ιωνικού, του Αήττητου Σπατών και του Παναργειακού. Μάλιστα ο Άρης Κολλάρας πήρε και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β’.

Πιο συγκεκριμένα, τη φιλική ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β΄ γνώρισε ο Αλμωπός Αριδαίας. Οι δυο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους βαδίζοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κουλούρης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Μπακούτσης, Πέττας, Γκαγιέγος, Αδαμίδης, Γιουκούδης. Αγωνίστηκαν και οι: Ντόκιτς, Κολλαράς, Ρόβας, Ζαχαρός, Κωστόπουλος, Ρίβας, Σταμπουλίδης, Πατσιαβούρας.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργκάνης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Καλουτσικίδης, Γιαξής,, Κουτεντάκης, Γρόσδης, Κουλούρης, Σπυρίδης, Τσοπούρογλου. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Μπαλάφας, Τάχατος, Τσαούσης, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός, Σαλαμούρας, Πανίδης, Τζήμας, Γαϊτανίδης.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις