Στοίχημα: Γκολ στο Λονδίνο, με φόρα οι “παρμέντσι” – Κυριακάτικο “καρέ” στο 19,4Χ!

Chelsea's Moroccan midfielder Hakim Ziyech (L) vies with Tottenham Hotspur's Danish midfielder Pierre-Emile Hojbjerg (R) during the pre-season friendly football match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge in London on August 4, 2021. - RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. (Photo by GLYN KIRK/AFP via Getty Images)

Πολύ δυνατό το κουπόνι της Κυριακής (19/09) με φουλ πρόγραμμα στα εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις δυνατές επιλογές για στοίχημα, μεταξύ αυτών και προγνωστικά Ιταλίας! Πάμε λοιπόν στην ανάλυσή τους:

Επικίνδυνη η Λοριάν!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη Γαλλία και το “Auguste Delaune”, όπου στις 16:00 η Ρεμς υποδέχεται τη Λοριάν για την 6η αγωνιστική της Ligue 1.

Της ταιριάζουν καλύτερα τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ρεμς, αφού μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην Νίκαια (0-0), πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν στο «Ροζόν Παρκ» σε βάρος της Ρεν με 0-2. Σωστή τακτικά η προσέγγισή της και ιδιαίτερα στην άμυνα, αφού ήλεγξε το παιχνίδι και την ισχνή πίεση της γηπεδούχου και χτυπούσε στις αντεπιθέσεις.

Η Λοριάν είχνει σε αυτή την πρώτη φάση της σεζόν πως συνιστά ομάδα έδρας, αφού μετά την Μονακό έκαμψε την αντίσταση και της πρωταθλήτριας Λιλ με 2-1, σημειώνοντας την δεύτερη νίκη στη σεζόν και συνεχίζοντας παράλληλα ακάθεκτη τις καλές εμφανίσεις. Δίκαιη η επικράτησή της με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ταλαιπώρησε με την επιθετική της ποιότητα μια εξαιρετικά προβληματική άμυνα.

Πιο γεμάτη εικόνα από τη Λοριάν στο ξεκίνημα της σεζόν, σκοράρει με συνέπεια και θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Η Ρεμς ναι μεν πέτυχε σημαντικό διπλό στη Ρεν την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο σήμερα θα έχει έξτρα πίεση ως γηπεδούχος να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Μπορεί να την πληγώσει η Λοριάν στις αντεπιθέσεις, γι αυτό θα επιλέξουμε 2 DNB σε απόδοση 2.38.

Εμπιστοσύνη στον Ατρόμητο

Μεταφερόμαστε στο Περιστέρι για την επόμενη επιλογή μας. Στις 18:15, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού έφυγε “αλώβητος” από τη θεωρητικά δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος, το στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο Ολυμπιακός (0-0) όπως αναμενόταν είχε την κατοχή μπάλας, έφτιαξε φάσεις και αν ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Η ουσία είναι ότι οι Περιστεριώτες, πήραν τον πρώτο βαθμό στη σεζόν, αποτέλεσμα που συνδυάστηκε με το επίσημο ντεμπούτο του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μένοντας στο μηδέν με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) στο Αγρίνιο. Ικανοποιητική εμφάνιση από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος πραγματοποίησε παράλληλα το επίσημο ντεμπούτο το με την ομάδα. Έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είχαν στο γήπεδο, ο Έλληνας τεχνικός.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από “λευκές” ισοπαλίες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως ο Ατρόμητος παίρνει καλύτερο βαθμό γιατί είχε να αντιμετωπίσει υψηλότερο εμπόδιο. Οι γηπεδούχοι σήμερα θα έχουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και από εκείνους εξαρτάται εν πολλοίς η έκβαση του αγώνα. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.85.

Γκολ στο λονδρέζικο ντέρμπι!

Και από την Αθήνα ταξιδεύουμε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για την επόμενη επιλογή μας. Στις 18:30 διεξάγεται το λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Αρχίζει και προσγειώνεται στην πραγματικότητα η Τότεναμ, αποδεικνύεται στο χορτάρι ότι το 3/3 της εκκίνησης στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν πλασματικό. Το προηγούμενο Σάββατο ήταν κάκιστη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και δικαίως ηττήθηκε, αν και το τελικό σκορ (3-0) είναι υπερβολικό. Ανύπαρκτη επιθετικά, πιέστηκε και πριν την αποβολή, κατέρρευσε μετά την αφελή κόκκινη του Τανκάνγκα.

Στο ρελαντί ξεκίνησε την υπεράσπιση του θρόνου της η Τσέλσι, την Τρίτη επικράτησε εντός έδρας της Ζενίτ (1-0) για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Φτωχή επιθετικότητα από τους “μπλε”, δεν δημιούργησαν πολλούς κινδύνους στα καρέ των Ρώσων, όμως φέτος έχουν Λουκάκου, που κάνει τη διαφορά με ελάχιστες επαφές. Σκόραρε ξανά λοιπόν ο Βέλγος στράικερ, μετά τα δύο του τέρματα απέναντι στην Άστον Βίλα για τον πιο πρόσφατο αγώνα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τότεναμ βγάζει πάντα ένταση στα εντός έδρας ντέρμπι και είναι σπάνιες οι φορές που δεν βρίσκει τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Κέιν χρωστάει ένα δυνατό παιχνίδι στη φετινή σεζόν και η άμυνα της Τσέλσι παρουσίασε κενά στο ματς με την Άστον Βίλα. Από την άλλη, οι “μπλε” πλέον σκοράρουν και στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργούν με το Λουκάκου να κάνει τη διαφορά. Επιλογή μας το Goal/Goal, σε απόδοση 2.10. 

Με φόρα η Πάρμα

Και κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά από την Ιταλία και το “Ένιο Ταρντίνι”, όπου τις 21:30 η Πάρμα φιλοξενεί την Κρεμονέζε για την 4η αγωνιστική της Serie B.

Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα της Πορντενόνε η Πάρμα την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και τα τέσσερα γκολ σημείωσαν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Την δεύτερη νίκη της, κρατώντας παράλλημα ανέπαφη εστία, πανηγύρισε την προηγούμενη βδομάδα η Κρεμονέζε με αντίπαλο την Τσιταντέλα (2-0 εντός). Το τελικό αποτέλεσμα δεν λέει την αλήθεια.

Η Πάρμα προέρχεται από μία εμφατική νίκη, θέλει να εκμεταλλευτεί το “Ennio Tardini” με μοναδικό στόχο το 3Χ3 επί της Κρεμονέζε που στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή την προηγούμενη βδομάδα με την Τσιταντέλα. Θα στηρίξουμε την ποιοτικότερη ομάδα ξεχωρίζοντας τον άσσο σε απόδοση 2.10.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις