Νατσιάβας: “Διώξαμε τους τσαρλατάνους από τον Πιερικό|

Συνέντευξη στο sportsup.gr παρέθεσε ο πρόεδρος του Πιερικού, Σταύρος Νατσιάβας. Ο νεαρός παράγοντας έδωσε το στίγμα και τη φιλοσοφία της διοίκησης της ομάδας της Κατερίνης. Ο Σταύρος Νατσιάβας δεν μάσησε τα λόγια του, αναφερόμενος στις επιλογές των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν: «Διώξαμε τους τσαρλατάνους και κρατήσαμε αυτούς που αγωνίστηκαν με πάθος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πιερικού.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον αρχισυντάκτη του αθλητικού portal, Αργύρη Τσιγγενόπουλο:

Για το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα ανακοινώνονται ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας, όπως ο Θανάσης Παντελιάδης: «Είναι γεγονός πως η ομάδα μας μπορεί να εντάξει στο ρόστερ παίκτες μεγάλης αξίας, τα οικονομικά πλέον του Πιερικού είναι σαν ποτάμι που δεν γυρνά πίσω. Δουλέψαμε τεχνοκρατικά ώρες και ημέρες ατελείωτες προς αυτή την κατεύθυνση, με αρωγό και στυλοβάτη και φυσικά έναν άνθρωπο παγκόσμιο Ολυμπιονίκη και στα οικονομικά, τον Δήμαρχό μας Κώστα Κουκοδήμο.»

Για τις εγκαταστάσεις και το προπονητικό κέντρο: «Πέραν της μεγάλης αυτής οικονομικής επιτυχίας η ΠΑΕ έχει οργανωθεί σε όλα, εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, τεχνικό και υλικό εξοπλισμό, ρουχισμό και όχι μόνο. Αποτελεί λοιπόν πρότυπο και κοσμεί το ποδόσφαιρο».

Για την επιλογή ποδοσφαιριστών από την περιοχή: «Στην ίδια κατεύθυνση κινηθήκαμε και κινούμαστε για την ολοκλήρωση του ρόστερ, με ποδοσφαιριστές κυρίως γηγενείς, με εντολή του Δημάρχου που αγαπά τον αθλητισμό της πόλης μας και το έχει δείξει έμπρακτα με την οικονομική βοήθεια και σε προς άλλα ποδοσφαιρικό σωματεία. Κρατήσαμε από πέρσι παίκτες που αγωνίστηκαν με πάθος και απομακρύναμε τους γνωστούς, τσαρλατάνους του ποδοσφαίρου που άλλωστε κάνουν τον τραυματία και δεν έχουν σεβασμό και επαγγελματισμό προς τον αγώνα που κάνει η κάθε διοίκηση. Ίσως εδώ είναι το μυστικό και δεν είναι σύμπτωση πως κανείς από αυτούς δε έχει φτάσει ψηλά. Ο Πιερικός εργάσθηκε επαγγελματικά και προς αυτή την κατεύθυνση και ενέταξε πλέον στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές με ήθος, αγωνιστικότητα και σεβασμό προς την διοίκηση, την ομάδα και τους φιλάθλους».

Για την αδειοδότηση του Πιερικού : «Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για την άδεια και όχι την πιστοποίηση που λάβαμε, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι μια ομάδα που έπρεπε να λάβει αδειοδότηση άμεσα είναι ο Πιερικός, ένας σύλλογος υγιέστατος και οικονομικά ισχυρός. Γι αυτό τον λόγο το Εφετείο επέστρεψε δύο φορές την υπόθεση στο πρωτοβάθμιο όργανο και έτσι φρονώ ότι, μολονότι δόθηκε το πράσινο φως και πήραμε αδειοδότηση ως ομάδα προερχόμενη από την Football League, ο Πιερικός θα λάβει νωρίτερα την άδεια».

Για τις Ακαδημίες και την U19 : «Εκεί πλέον πέφτει το βάρος είναι στην οργάνωση της U19 και στις ακαδημίες, διότι η Πιερία έχει αποδείξει ότι είναι «ποδοσφαιρομάνα». Οι χορηγοί, οι φίλαθλοι του Πιερικού και γενικά η Πιερία πρέπει να είναι περήφανοι γι αυτόν τον Πιερικό, τον Δήμαρχό μας Κώστα Κουκοδήμο, καθώς η συνδρομή τους στην ομάδα πιάνει τοπο. Τα πάντα μέχρι τώρα έχουν τακτοποιηθεί και ο προϋπολογισμός του συλλόγου είναι 100% εξασφαλισμένος. Η ΠΑΕ να εργάζεται για την επόμενη κιόλας ποδοσφαιρική χρονιά (2022-2023), για τους στόχους, τα οικονομικά κλπ.

Για τις επόμενες μεταγραφές: «Ο Πιερικός θα κάνει υπέρβαση αποκτώντας φορ, δαπανώντας για την απόκτηση του οποιοδήποτε ποσό χρειαστεί αφού η οικονομική υγεία μας το επιτρέπει. Να είναι ήσυχος ο κόσμος του Πιερικού πως γίνονται οι κινήσεις για την απαραίτητη ενίσχυση!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις