Ταλέντο από την Αγγλία στον ΠΑΟΚ Β’

Ένα μεγάλο ταλέντο από την Αγγλία έφερε στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ Β’! Ο λόγος για τον Οδυσσέα Σπυρίδη, ο οποίος και είναι το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του δικεφάλου.

Ο 20χρονος επιθετικός δοκιμαζόταν εδώ και αρκετές ημέρες από τον Πάμπλο Γκαρσία, πείθοντας τον για τις ικανότητες του και καταφέρνοντας να ενταχθεί τελικά στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά με τον παίκτη:
Μια ακόμα μεταγραφή επισημοποιήθηκε για τον ΠΑΟΚ Β’ καθώς ο 20χρονος επιθετικός Οδυσσέας Σπυρίδης, που δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα, εντάχθηκε και επίσημα στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων». O Οδυσσέας Σπυρίδης γεννήθηκε στον Βόλο κι από τον πρώτο μήνα της ζωής του εγκαταστάθηκε, με την οικογένειά του, στην Κύπρο. Εκεί εκπαιδεύτηκε μέχρι τα 12 του χρόνια στην ακαδημία Διγενής Ακρίτας Μόρφου και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αγγλία και την West Ham United. Με την Κ18 της West Ham μέτρησε στην Premier League U18 20 συμμετοχές, πέντε γκολ, τρεις ασίστ, στην Premier League 2 δύο συμμετοχές, μία ακόμα στο FA Youth Cup και 24 παρουσίες (συν πέντε γκολ και τρεις ασίστ) στο EFL Trophy. Πρόκειται για έναν αριστερό πλάγιο επιθετικό, έναν γρήγορο και ορμητικό winger.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις