Ισόπαλοι 1-1 ΓΣΑ και Ρήγας Φεραίος στον Αλμυρό

Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο του Αλμυρού ανάμεσα στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο και τον Ρήγα Φεραίο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο β’ μέρος. Ο Γυμναστικός άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κλουκουτάρα στο 55’, ο οποίος είχε μία καλή ευκαιρία και στο α’ ημίχρονο (τον σταμάτησε ο Σπηλιόπουλος). Μετά το γκολ που δέχθηκε ο Ρήγας πίεσε για την ισοφάριση. Ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε το καλό σουτ του Σουγκάρη, αλλά στο 75’ μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του όταν ο Γοδενόπουλος επιχείρησε σέντρα-σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Δημήτρης Αγροκώστας στην επαναφορά την έστειλε στα δίχτυα με το κεφάλι (1-1).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης Ντόντα, Αντωνιάδης Μπαράκου, Τετριμίδας, Τιμπλαλέξης, Μπένος, Κλουκουτάρας, Κοντοβάς, Δρόσος. Στο 20ο λεπτό πέρασε στον αγώνα ο Γρούνας (αντί του Αντωνιάδη), ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Αράπης, Μάντζαρης, Ζαντιώτης, Σιούτης, Σπανός.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ:  Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Βλιώρας, Δίντσης, Σταματίου, Σουγκάρης, Γάρος, Χασάπης, Δ. Αγροκώστας, Φούκης, Καραγιάννης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ρόκας, Χότζα, Γ. Αγροκώστας, Βαϊόπουλος, Καρακίτσος, Κίτσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις