Τέλος ο Βεργέτης από τον Αστέρα Τρίπολης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς λύθηκε η συνεργασία του με τον Στάικο Βεργέτη, που έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο του, στην ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο.
Ωστόσο, ο 39χρονος θα συνεχίσει να υπηρετεί τον σύλλογο από άλλο πόσο. Περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος θα γίνουν γνωστές προσεχώς.
Όλα αυτά, ενώ ακολουθεί εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (30/01, 15:00) για την 20ή αγωνιστική της Super League.

«Θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου η ομάδα»
Ο Έλληνας τεχνικός έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα λίγη ώρα μετά το «διαζύγιο».
«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στη διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύτηκαν, στο πόστο του πρώτου προπονητή, για αυτά τα δυόμιση χρόνια και που δείχνουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΠΑΕ (προπονητικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τέλος, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ στον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι η ομάδα η οποία με ανέδειξε και θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου», αναφέρει.

Ζήτησαν εξηγήσεις
Η ομάδα της Τρίπολης έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να προσφέρει χαρά στον κόσμο της. Ωστόσο, με το 5-0 από τον Ολυμπιακό της Τετάρτης τον στενοχώρησε και μια μικρή μερίδα του (περίπου 20 άτομα), βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα. Ζήτησαν τα αίτια της βαριάς.
Στο γήπεδο ήταν ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Γιάννης Καϋμενάκης μαζί με τον πρόεδρο του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Γαλανακόπουλο, οι οποίοι έφθασαν πριν την αποστολή του Αστέρα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ρώτησε τον κόσμο για ποιον λόγο βρίσκονται στο σημείο και πήρε την απάντηση: «Περιμένουμε εξηγήσεις από την αποστολή».
Τους καθησύχασε, ζήτησε να αποχωρήσουν –όπως και έγινε- και τους είπε: «Μπορείτε να αποχωρήσετε. Αναλαμβάνω εγώ τώρα. Θα δείτε από αύριο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις