Τέσσερις παίκτες ανακοίνωσε ο Απόλλων Πόντου

O Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε ακόμη τρεις παίκτες που επιστρέφουν για τον ενισχύσουν, αλλά και την απόκτηση του Ούλριχ Εν’Νομό.

Τέσσερις παίκτες ανακοίνωσε ο Απόλλων Πόντου την Τρίτη (21/9).

Τρεις εξ αυτών επιστρέφουν στην ομάδα, ενώ η ομάδα της Καλαμαριάς απέκτησε και τον Καμερουνέζο φορ, Ούλριχ Εν’Νομό από τον Λεβαδειακό.

Οι ανακοίνωσεις:

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Ούλριχ Εν’Νομό (Ulrich Nnomo Ngong). Γεννημένος στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, στις 28 Φεβρουαρίου 1996, διαθέτει Γαλλικό διαβατήριο. Μάλιστα αγωνίστηκε στα Εθνικά συγκροτήματα της Γαλλίας U-16, U-17, U-19, U-20, με συνολικά 19 συμμετοχές και επτά γκολ.

Στην Ελλάδα εμφανίστηκε αρχικά στον Πανσερραϊκό, όπου στο πρώτο εξάμηνο του 2018 είχε 16 συμμετοχές με έξι γκολ, και εν συνεχεία στην πρόσφατη θητεία του στον Λεβαδειακό, στον οποίο ανήκε από τον Αύγουστο του 2019 έως σήμερα.

Όσον αφορά τις θητείες του εκτός Ελλάδας ο Ούλριχ Εν’ Νομό φόρεσε την φανέλα των Σατορού ( Γαλλία), Λέιτον Όριεντ (Αγγλία), Ζιλ Βιθέντε (Πορτογαλία), Τουρ ( Γαλλία).

Τον υποδεχόμαστε στον Απόλλωνα, ευχόμενοι μια ευχάριστη και αποδοτική αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες.

Οι επιστροφές
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ 2021-2022 βρίσκονται τρία ακόμη γνώριμα πρόσωπα:

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πολίτης, ο οποίος ήλθε στη ομάδα μας το καλοκαίρι του 2018 και αγωνίστηκε τις περιόδους 2018-2019, 2019-2020 (α΄γύρος) 2020-2021.

Ο επιθετικός Βασίλης Φράγκος, προερχόμενος από την Κ19 και από το 2019 μέλος της επαγγελματικής ομάδας.

Ο έμπειρος μέσος Θανάσης Δεινόπαπας, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με αξιόλογη προσφορά.

Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, οπότε ευχόμαστε να υπάρχει υγεία και εποικοδομητική σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις