Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι στο «Βικελίδης» – Έξοδος του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Η Super League 1 συνεχίζεται, με την εμβόλιμη 3η της αγωνιστική να διεξάγεται σήμερα, στην οποία ξεχωρίζει το Άρης – Παναθηναϊκός.

Χρονικά ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:15). Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, έκανε μία επαγγελματική νίκη κόντρα στην Λαμία, με σκορ 2-1, στο «Αθανάσιος Διάκος».

Έτσι στοχεύει σήμερα να πετύχει δεύτερη νίκη στην σειρά. Έτσι ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο οποίος προέρχεται από το «διπλό» επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες μεταξύ άλλων του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, θέλει να ξεσπάσει κόντρα στην Λαμία στο ΟΑΚΑ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του, στην διάθεση του, εκτός από τον Γαλανόπολο.

Στο ντέρμπι τέλος στο «Κλεάνθης Βικέλιδης», ο Άρης θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο. Επειδή «μετρά» μία ισοπαλία με τον ΟΦΗ και μία ήττα από τον Ιωνικό.

Όμως ο Παναθηναϊκός και αυτός «καίγεται» για κάτι θετικό, μετά από την ήττα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Λούμορ Αγκμπενιένου και Ιζέτ Χαΐροβιτς, ενώ επιστρέφει ο Ματεό Γκαρσία. Από την άλλη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους: Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μπεκ, Σιδεράς, Μπουζούκης, Ενγκμπακοτό και Αγιούμπ.

To πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
18:15 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης
18:15 Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης
18:15 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ
20:30 ΑΕΚ – Λαμία
20:30 Άρης – Παναθηναϊκός

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου
18:15 Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις