«Μάχη» για να εξασφαλιστεί ασφαλιστική ενημερότητα

Λύση, έστω και την ύστατη ώρα, ψάχνουν στον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί η ομάδα την Κυριακή στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα εκτός έδρας, αλλά και στα ματς που θα ακολουθήσουν για το πρωτάθλημα της Football League. Απαιτείται να συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα Παρασκευή 29/1 το ποσό που απαιτείται για να αποκτήσει…

…η ΠΑΕ ασφαλιστική ενημερότητα (θυμίζουμε πως όπως έγραψε το goalpost.gr η ΠΑΕ διαθέτει φορολογική ενημερότητα), προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία των παικτών που θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα από την ομάδα Νέων του συλλόγου.
Μέχρι χθες είχε συγκεντρωθεί ένα ποσό, ωστόσο, απαιτούνται και άλλα χρήματα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εκδικάστηκαν χθες Πέμπτη οι προσφυγές των Αλέξανδρου Ζέρη, Φίλιππου Σκοπελίτη, Δημήτρη Κεσίδη, Κώστα Αλαμάνη, Σταμάτη Καρρά και αν η ομάδα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό οι εν λόγω παίκτες να παραμείνουν, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, στον Ολυμπιακό.
Μέχρι το μεσημέρι το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει και θα γνωρίζουμε, αν τελικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συνεχίσει τη λειτουργία της και αν τελικά η ομάδα θα μεταβεί την Κυριακή στα Τρίκαλα για να αγωνιστεί.
Πάντως, οι παίκτες της ομάδας Νέων προπονούνται κανονικά όλη την εβδομάδα και οι ποδοσφαιριστές είναι στάντ μπάι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις