Μπάρμπεκιου για τη Νίκη στην Πορταριά – “Εκτέλεσε” το despacito ο Μιράντα (vids)

Μπάρμπεκιου στο ξενοδοχείο Portaria Hotel με πολλά ευχάριστα απρόοπτα περιελάμβανε το χθεσινό “μενού” της Νίκης Βόλου. Αφού παίκτες και τεχνικό τιμ απόλαυσαν το φαγητό, η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο, ειδικά όταν ο Χοσέτε Μιράντα “εκτέλεσε” το “despacito”. Χαρακτηριστική η εικόνα του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα όταν όλοι οι παίκτες μαζί τραγούδησαν τον ύμνο της Νίκης.

Φυσικά ο Χοσέτε Μιράντα όχι μόνο έχει προσαρμοστεί αλλά δείχνει να περνά καλά στη νέα του ομάδα καθώς την ίδια διάθεση δείχνει και στις προπονήσεις παρά το γεγονός πως οι συνθήκες διαφέρουν αρκετά από αυτές της Ισπανίας.

Το Portaria Hotel, στο πλαίσιο της παραμονής της ομάδας μας στο ξενοδοχείο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, τον περασμένο μήνα, ευχαρίστησε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Νίκης, ετοιμάζοντας, για εκείνους, ένα όμορφο μπάρμπεκιου, το βράδυ της Τρίτης (21/9).
Στα… “highlights” του χθεσινού τραπεζιού συμπεριλαμβάνονται το καλωσόρισμα του Χοσέτε Μιράντα, με καραόκε και… “Despacito” και το κλείσιμο της βραδιάς, με σύσσωμη την ομάδα να τραγουδά τον ύμνο της Νίκης!
Μια κυανόλευκη, οικογενειακή βραδιά, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις