Στο Διαιτητικό τα Χανιά για τα πέντε εκπρόθεσμα δελτία

Μοιράσου το άρθρο

Με απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών είχαν εκδοθεί 5 εκπρόθεσμα δελτία ποδοσφαιριστών των Χανίων. Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που ζήτησε επανεξέταση της υπόθεσης. Μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τους πέντε ποδοσφαιριστές τα Χανιά προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να μην υπάρξει επανεξέταση της υπόθεσης.

Τα δελτία αφορούν τους ποδοσφαιριστές Παναγιωτούδη, Τριανταφυλλάκο, Βασιλόγιαννη, Κουτσαβασίλη και Καρλίτος. Η προσφυγή των Χανίων θα συζητηθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

«Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΑΕ» και τον διακριτικό τίτλο ‘‘ΠΑΕ-ΧΑΝΙΑ’’ ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ. Τριτοβάθμιου Σωματείου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ’’ και ΚΑΤΑ Α) της με αριθμό 11/9η Σεπτεμβρίου 2021, αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ε/ΕΠΟ) δυνάμει της οποίας αποφασίστηκε: «Η επανεξέταση (αναψηλάφηση) της με αριθμό 440/30.08.2021 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) με την οποία έγινε δεκτή η από 10.08.2021 αίτηση της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και εγκρίθηκαν πέντε (5) αιτήσεις ανανεώσεως συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω 25 ετών που είχαν λήξει στις 30.06.2021. Οι εν λόγω αιτήσεις κατατέθηκαν (κατά πολύ) εκπρόθεσμα, αντίθετα με την υπ΄αριθ. 08/30.07.2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία απορρίφθηκε το υπ΄ αριθ. Πρωτ.98526/2021 αίτημα της Super League 2 περί δυνατότητας ανανέωσης των συμβολαίων των άνω των 25 ετών ποδοσφαιριστών, τα οποία έληξαν στις 30.06.2021, για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ της Super League 2. H επανεξέταση θα γίνει από την ίδια την Επιτροπή (ΕΙΠ) σε πλήρη σύνθεση υπό τον αναπληρωτή Πρόεδρο αυτής’’ και Β) Κάθε άλλης συναφούς προς αυτήν, πράξεως».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις