Δεν κατεβαίνει στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός Βόλου

Η προσπάθεια να εξασφαλίσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ασφαλιστική ενημερότητα, για εκδοθούν τα δελτία των παικτών της Κ19 και η ομάδα να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟ Τρίκαλα, έπεσε στο κενό. Τελικά, για 13.000 ευρώ, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, Γιάννης Θεοδωρίδης και…

…επικεφαλής της προσπάθειας σωτηρίας του Ολυμπιακού, η ΠΑΕ δεν μπορεί να εκδώσει δελτία. Τόσα είναι τα χρήματα που υπολείπονταν του ποσού των 34.000 ευρώ περίπου, που έπρεπε να κατατεθεί στο ΙΚΑ, για να πάρει ο Ολυμπιακός ασφαλιστική ενημερότητα.
Το σίγουρο είναι πως η ομάδα από τη στιγμή που δεν θα κατέβει να αγωνιστεί θα μηδενιστεί, θα της επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και χρηματικό πρόστιμο.
Υπάρχει μία περίπτωση ο Ολυμπιακός να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, εφόσον μέχρι την Δευτέρα, όπου λήγει η μεταγραφική περίοδος, εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα και βγουν τα δελτία των παικτών της ομάδας Νέων και αποκτηθούν και κάποιοι ακόμη ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Διαφορετικά, η ομάδα αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα και θα έχει την τύχη του Εργοτέλη, με το πρωτάθλημα της Football League να συνεχίζεται με 16 ομάδες, αν στην πορεία δεν υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις