Τριάρα στον Ατρόμητο και μόνος πρώτος ο Βόλος (video)

Ο Bόλος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στην Super League, φιγουράροντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς σε τρεις αγώνες. Ούτε ο Ατρόμητος κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία του φιλοδωρώντας τον με τρία γκολ.

To ματς

Η αναμέτρηση «άναψε» από το ξεκίνημά της αφού μόλις στο 4ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου, ο Ροσέρο επιχείρησε να πλασάρει, η μπάλα κόντραρε στον Παπαδόπουλο και ο Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες του Έλληνα στόπερ.

Μετά από συνεννόηση με το VAR, ο Τζήλος έλεγξε την φάση στο video και πήρε πίσω το πέναλτι και την κάρτα που έδειξε στον Παπαδόπουλο, αφού όπως διαπίστωσε το χέρι του έμπειρου στόπερ ήταν κολλημένο στο σώμα του και δεν υπήρξε καμία παράβαση.

Ο Βόλος είχε την υπεροχή απέναντι στον Ατρόμητο και απείλησε την εστία των Περιστεριωτών στο 12ο λεπτό, με τον Γκρίλο να πιάνει κεφαλιά ψαράκι μετά από εκτέλεση φάουλ αναγκάζοντας τον Πίριτς να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, δείχνοντας τα αντανακλαστικά του.

Οι παίκτες του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, πιέζοντας την άμυνα του Ατρομήτου, ενώ αντίθετα οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, χωρίς να έχουν καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

Στο 27ο λεπτό, οι παίκτες του Ατρόμητου έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με τον Βασιλαντωνόπουλο, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε αφού νωρίτερα ο Σπιριντόνοβιτς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, προκαλώντας αυτή τη φορά διαμαρτυρίες από την πλευρά του Ατρόμητου.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τον Τζήλο να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ακούγοντας τα παράπονα των ανθρώπων τόσο του Βόλου, όσο και του Ατρομήτου!

Ροσέρο ο «λυτρωτής»

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νεύρα και αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα και στο 59ο λεπτό οι Βολιώτες βρήκαν το πολυπόθητο γκολ με τον Κέβιν Ροσέρο να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Πίριτς παίρνοντας το ριμπάουντ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ του Βόλου ο Ατρόμητος προσπάθησε να βρει την απάντηση, όμως στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το λάθος του Κλέιμαν, αφού το σουτ που επιχείρησε ο Ντένιτς κόντραρε στο πόδι του Γκρίλο και σταμάτησε η επιθετική ενέργεια των παικτών του Ατρόμητου.

Στο 89ο λεπτό ο Βόλος «σφράγισε» το τρίποντο της νίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βέερτ, αφού ο Τζήλος υπέδειξε την άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Μπαρτόλο από τον Ντένιτς.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τερεζίου που μόλις είχε περάσει στον αγώνα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Βόλου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου, βρήκε τους Βολιώτες να πανηγυρίζουν το απόλυτο στην Super League, σε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για την ομάδα του Γκιγέρμο Αμπασκάλ.

Αντίθετα ο Ατρόμητος γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και τα πρώτα… σύννεφα για τον Άνχελ Λόπεθ έχουν αρχίσει να μαζεύονται στο Περιστέρι…

Bόλος (Γκ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Μπαρτόλο, Τσοκάνης, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Ρεγκατίν, Ροσέρο (67′ Nίνης), Φαν Βέερτ (93′ Τερεζίου).

Ατρόμητος (A. Λόπεθ): Πίριτς, Καστεγιάνο, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (71′ Αθανασίου), Ντένιτς, Σπιριντόνοβιτς (71′ Τζαβίδας), Μουνίθ, Κωτσόπουλος, Κουλούρης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις