Κοντά στον Σκοπελίτη η Νίκη

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου δεν αφήνουν πολλές επιλογές στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που απέμειναν στον σύλλογο. Η αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης αποτελεί μονόδρομο για τους ερυθρόλευκους παίκτες καθώς το αύριο της ομάδας είναι αβέβαιο. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Φίλιππος Σκοπελίτης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.grαποτελεί μεταγραφικό στόχο της Νίκης.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο κι εφόσον οριστικοποιηθεί η αδυναμία του Ολυμπιακού Βόλου να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της FootballLeague, η πιθανότητα ο 21χρονος μέσος να φορέσει τη φανέλα της Νίκης είναι μεγάλη. Να σημειώσουμε πως ενδιαφέρον για τον Σκοπελίτη έχουν δείξει ομάδες και της Β’ Εθνικής, όμως η πρόταση των κυανολεύκων είναι καλύτερη, λαμβάνοντας υπόψη πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα χρειαστεί να μετακομίσει σε άλλη πόλη.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν αυτός που επιβράβευσε την δουλειά και την εξέλιξη του Φίλιππου Σκοπελίτη, δίνοντάς του φανέλα βασικού στον περσινό αγώνα πλέι οφ με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τον δικαίωσε καθώς πέρα από την καλή του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στους Αχαιούς. Από τότε μέχρι και σήμερα η καριέρα του Σκοπελίτη βρίσκεται σε ανοδική τροχιά κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από σκάουτερς αρκετών ομάδων.

Οι εξελίξεις στην μετακίνηση του Φίλιππου Σκοπελίτη από τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νίκη Βόλου, αναμένονται άμεσα καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σύντομα.

Εκτός του Σκοπελίτη η Νίκη κινείται και για την απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις