Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Βαζάκας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου προετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Αχέροντα Καναλακίου για το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή στο Καναλάκι της Πρέβεζας. Το γήπεδο του Αχέροντα πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνων Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Αχέρων πέρυσι τερμάτισε την 1η θέση του ομίλου που έλαβε μέρος στη Γ’ Εθνική και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου, μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τον Ορφέα Ξάνθης και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μετέχει σταθερά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και χρειάζεται προσοχή, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, η οποία τώρα δημιουργείται και λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, στο προχθεσινό φιλικό με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη (νίκησαν με 2-1) κατά διαστήματα έπαιξαν αρκετά καλά, με τον Γιώργο Βαζάκα να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο. Δεν αγωνίστηκαν οι Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Βούκο Βούγιοβιτς και Ανδρέα Κόκας.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δοκίμασε να παίξει η ομάδα με διάταξη 4-3-3. Με έναν αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς μέσους. Ο Γιώργος Βαζάκας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ωστόσο, είναι λογικό η ομάδα να μην έχει αποκτήσει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό. Πέρα από τους πολλούς παίκτες που ήρθαν φέτος στον Ολυμπιακό, ορισμένοι από αυτούς έχουν μόλις λίγες μέρες που προπονούνται με τον ομάδα. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» χτυπήθηκαν και από τον κορωνοϊό. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχασαν προπονήσεις, καθώς βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου έπρεπε να μπουν σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις