Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Καμερουνέζοι Αμπουμπακάρι και Ετογκά

Βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες (27 Σεπτεμβρίου), με τον Ολυμπιακό Βόλου να προχωρά στην απόκτηση δύο ακόμη ξένων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα στο Βόλο βρίσκονται από χθες και προπονούνται δύο νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από το Καμερούν, οι Σιντίκι Αμπουμπακάρι (φωτό πάνω) και Ονανά Ετογκά.

Ο Αμπουμπακάρι είναι 21 ετών, έχει γεννηθεί στις 18/3/2000 και είναι διεθνής με την ομάδα U17 του Καμερούν. Αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος και από την πρώτη κιόλας προπόνηση με τον Ολυμπιακό, χθες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών, έδειξε πως έχει όλα τα στοιχεία εκείνα για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Ετογκά είναι 18 χρονών (γεννημένος στις 4/4//2003), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι και αυτός διεθνής με την εθνική Καμερούν U17. Διαθέτει πλούσιο ταλέντο και όρεξη να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Η απόκτηση τόσο του Αμπουμπακάρι, όσο και ο Ετογκά, θα ανακοινωθεί άμεσα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καθώς όπως προαναφέραμε, ήδη οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Ονανά Εντογκά

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις