Καλόγηρος: Αποφασίσαμε την αναβολή για λόγους ισονομίας

Αύριο Σάββατο επρόκειτο να έχουμε την πρεμιέρα της Α’ τοπικής κατηγορίας, αλλά προέκυψε σημαντικό πρόβλημα με τα δελτία πολλών ποδοσφαιριστών. Λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν σταλεί στην ΕΠΟ χιλιάδες δελτία από όλη την Ελλάδα, η έκδοσή τους καθυστερεί. Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι από φέτος όλοι οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε επανέκδοση των δελτίων διότι έχουν νέα μορφή με διάρκεια ορισμένου χρόνου.

Στην ΕΠΣΘ θεώρησαν ότι υπάρχουν ημερομηνίες για να ολοκληρωθεί έγκαιρα το πρωτάθλημα και επέλεξαν να πάνε όλες οι διοργανώσεις μία εβδομάδα πίσω. Ο πρόεδρος της Ένωσης Μίλτος Καλόγηρος δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα “Θεσσαλία”:

«Προτιμήσαμε αυτή τη λύση διότι υπήρχαν ομάδες των οποίων τα δελτία είχαν εκδοθεί και άλλες που ακόμη περιμένουν για τα δικά τους δελτία. Η διαδικασία στην ΕΠΟ προχωρούσε γρήγορα πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά τις τελευταίες ημέρες κάπου «σκάλωσε» διότι είμαστε στην Ελλάδα και όλοι τακτοποιούν τις υποχρεώσεις τους την τελευταία στιγμή.

Οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας έχουν μεγάλο φόρτο και είδαμε ότι μπορεί να μην προλάβουν να έχουν όλοι οι σύλλογοι τα δελτία τους. Προκειμένου, λοιπόν, να υπάρχει ισονομία αποφασίσαμε την αναβολή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα, ενώ αντίστοιχα θα πάνε πίσω τόσο ο θεσμός του Κυπέλλου, όσο και η Β’ κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις