Νίκη Βόλου: Ενημέρωση για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Για τον τρόπο εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων των φίλων της Νίκης που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον Π.Ο. Φήκης, για το Κύπελλο Ελλάδας, ενημέρωσε η βολιώτικη ΠΑΕ.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της ομάδας μας, το απόγευμα της Κυριακής (26/9, 16:00), με αντίπαλο τον Π.Ο. Φήκης, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κοινοποιεί ορισμένες πληροφορίες, προς εξυπηρέτηση των Βολιωτών φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη, με σκοπό την παρακολούθηση του αγώνα.
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη Θύρα 9 του Σταδίου. Για τους φίλους της Νίκης, θα εκδοθούν 400 εισιτήρια, τα οποία θα μπορέσουν να προμηθευτούν από το εκδοτήριο εισιτηρίων της Θύρας 9 που θα λειτουργεί, την Κυριακή, από τη 1 το μεσημέρι, τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο του εκάστοτε θεατή στο γήπεδο είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησής του, σύμφωνα, πάντα, με τις κυβερνητικές επιταγές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις