Η αποστολή του Ολυμπιακού Β. για το παιχνίδι με τον Αχέροντα Καναλακίου

Για την Πρέβεζα αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αχέροντα Καναλακίου, στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αμπουμπακάρι, Ντιαμπί, Ετόγκα, Κιτόκο (δεν είναι έτοιμα τα δελτία), ο τιμωρημένος από πέρυσι Ναά και οι Ενκόα, Ασλανίδης, Βλάχος, Ιβαντζίκης, Κατσούκης, Κόμνος, Κωνσταντίνου, Μπέικος, Ξύδας, και Φραντζέσκος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον Αχέροντα Καναλακίου (26/9, 16.00) για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Batrovic, Duarte, Filipovic, Hasek, Siafa, Vujovic, Βερνάρδος, Γραικός, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Ρηγόπουλος, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Στάμου, Χατζηπιρπιρίδης Χατζής”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις