Πάει με αέρα στη Λεωφόρο ο Βόλος για ματς με τον ΠΑΟ (pregame)

Στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αγωνίζεται σήμερα στις 4μ.μ. ο Βόλος, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Αυτή είναι η δεύτερη φετινή έξοδος των “κυανέρυθρων”, οι οποίοι φιλοδοξούν να μείνουν “όρθιοι” σε μια δύσκολη έδρα και να παραμείνουν αήττητοι.

Ο Βόλος είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει υποστεί βαθμολογικές απώλειες, μετά από τρία παιχνίδια και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογικού πίνακα.

Σίγουρα, το σημερινό παιχνίδι έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, καθώς ο Βόλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του πρωταθλήματος, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, με το ίδιο σκορ (1-0). Θυμίζουμε, πως οι “πράσινοι” στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχαν επικρατήσει με 4-0 στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες του Γκιγέρμο Αμπασκάλ θα αγωνιστούν με ανεβασμένη ψυχολογία, προϊόν της πολύ καλής πορείας στο ξεκίνημα της σεζόν. Αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, βγάζει αυτοματισμούς στο γήπεδο, έχει καλή ανάπτυξη, τόσο από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα. Ο Βόλος έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα, με παίκτες που ξέρουν πως θα επιτεθούν και θα απειλήσουν την αντίπαλη άμυνα και από την άλλη πώς θα αμυνθούν, δίχως να παίζουν παθητικό ποδόσφαιρο.

Μία μέρα λιγότερη για ξεκούραση θα έχει ο Βόλος, σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι “κυανέρυθροι” αγωνίστηκαν την Πέμπτη με τον Ατρόμητο, ενώ οι “πράσινοι” έπαιξαν την περασμένη Τετάρτη με τον Άρη.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα μ’ αυτό που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με μία ίσως αλλαγή στην ενδεκάδα. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Ζαν Μπαριέντος να επιστρέφει, ως βασικός, στη θέση του σκόρερ του πρώτου τέρματος των “κυανέρυθρων” την περασμένη Πέμπτη, Κέβιν Ροσέρο. Κι αυτό, καθώς ο Ουρουγουανός είναι περισσότερο έμπειρος και για ένα εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο, μάλιστα, τον Παναθηναϊκό, η παρουσία του είναι απαραίτητη. Σ’ αυτή την περίπτωση ο Μπαρτόλο θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση, αυτή του εξτρέμ.

Η διάταξη δεν αλλάζει με τους “κυανέρυθρους” να παρατάσσονται με 4-3-3. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Πουρίτα και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ρομέρο και Γκρίλο. Ο Τσοκάνης θα είναι ο αμυντικός μέσος, ενώ οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Φερνάντες και Μπαριέντος. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ρεγκατίν και Μπαρτόλο, με τον Φαν Βέερτ να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Αν ωστόσο, ο Αμπασκάλ διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα μ’ αυτή του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, τότε στη θέση του Μπαριέντος θα παίξει ο Ροσέρο, με τον Κολομβιανό να αγωνίζεται στα “φτερά” και τον Μπαρτόλο να παίζει ως εσωτερικός μέσος.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Κότνικ, Κούζντρα, Λογαράς, Σοάρες, Βοϊτκόφσκι, Γκιουλέν, Τερεζίου και Μεταξάς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και οι επίσης τραυματίες Ορόζ και Ρινέρ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις