Πανέτοιμη για τη ΝΙΚΗ-πρόκριση (pregame)

Πανέτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της είναι η Νίκη Βόλου που αντιμετωπίζει σήμερα στις 4:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων τον Π.Ο. Φήκης, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα παιχνίδια αυτής της φάσης είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του αγώνα, υπάρχει παράταση και πέναλτι.

Στην αποστολή της βολιώτικης ομάδας συμμετέχουν όλοι οι παίκτες, εκτός του τραυματία Θάνου Κυρίτση, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να επιλέγει την τελική 20αδα, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας και ο Δημήτρης Παπαφέστας από την ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Θωμάς Μπουρουζίκας (Λάρισας) και παρατηρητής ο Γρηγόρης Λέφας (Πιερίας).

Η διαδικασία εισόδου των φιλάθλων της Νίκης

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη Θύρα 9 του Σταδίου. Για τους φίλους της Νίκης, θα εκδοθούν 400 εισιτήρια, τα οποία θα μπορέσουν να προμηθευτούν από το εκδοτήριο εισιτηρίων της Θύρας 9 που θα λειτουργεί, την Κυριακή, από τη 1 το μεσημέρι, τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο του εκάστοτε θεατή στο γήπεδο είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησής του, σύμφωνα, πάντα, με τις κυβερνητικές επιταγές.

Το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήστε ζωντανά στο λινκ: https://www.goalpost.gr/archives/192351

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις