Σιμόες σε Λουτσέσκου: «Τώρα είναι οφσάιντ; Γιατί πριν 3 χρόνια άλλα έλεγες!»

binary comment

Ο Αντρέ Σιμόες μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα έδωσε «πληρωμένη» απάντηση στην επίθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου εις βάρος της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Μετά το 0-0 του 2018 που έμεινε στην ιστορία για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο και τις απειλές στον διαιτητή Κομίνη και την αποστολή της ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου με χυδαίο τρόπο έκανε συνεχείς δημόσιες επιθέσεις στην Ενωση.

Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Μελισσανίδης το καλοκαίρι μίλησε μαζί του για να έρθει στην ΑΕΚ, κάτι που τελικά… αποφεύχθηκε ελέω… Ιταλίας και τελικά… ΠΑΟΚ.

Ομως απόψε μετά το τέλος του ματς ο Αντρέ Σιμόες έστειλε «πληρωμένη» απάντηση στον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ για όσα έχει πει. Το γκολ του Μοχαμάντι στα τελευταία λεπτά ακυρώθηκε επειδή ο Ανσαριφάρντ ήταν μπροστά στο πεδίο του Πασχαλάκη ενώ πήγε να αποκρούσει. Οπως δηλαδή είχε γίνει το 2018 με τον Μαουρίτσιο και τον Μπάρκα.

Ετσι, μόλις έληξε το ματς ο Αντρέ Σιμόες πλησίασε και είπε στον Λουτσέσκου: «Το γκολ μας σήμερα ήταν οφσάιντ; Γιατί πριν από τρία χρόνια έλεγες άλλα»…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκνευρίστηκε και ο Σιμόες απάντησε ήρεμα σε όσους πήγαν κοντά του «εγώ μια ερώτηση έκανα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις