Φιλική νίκη του Ρήγα Φεραίου επί του Σαρακηνού

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Ρήγας Φεραίος επιβλήθηκε 3-0 του Σαρακηνού σε φιλικό παιχνίδι στο στάδιο του Βελεστίνου. Βέβαια η είδηση που βγήκε από αυτό το ματς για τους «κυανόλευκους» έχει να κάνει με την επιστροφή του Μάνου Πάσχου.
Ο 26χρονος σέντερ φορ είχε κάνει προετοιμασία με την Αναγέννηση Άρτας, αλλά επέστρεψε για επαγγελματικούς λόγους στη Μαγνησία και εντάχθηκε ξανά στο δυναμικό του Ρήγα, με τον Λάκη Μπακάλη να τον χρησιμοποιεί στο β’ μέρος του προχθεσινού αγώνα. Απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση εκ μέρους της διοίκησης για να επιβεβαιωθεί ότι ο ικανός επιθετικός θα ενισχύσει την ομάδα και τη νέα σεζόν.
Όσον αφορά το παιχνίδι, τόσο ο Λάκης Μπακάλης για τον Ρήγα, όσο και ο Γιάννης Φασουράκης για τον Σαρακηνό δοκίμασαν διάφορα σχήματα ενόψει του πρωταθλήματος που εκτός απροόπτου θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικό όμιλο, αλλά θεωρείται αρκετά πιθανό να συναντηθούν στη β’ φάση, καθώς αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος. Στο 3’ ο Γράντας έσωσε το τετ-α-τετ του Γάρου, αλλά στο 13’ δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0 που ήλθε από ασίστ του Δ. Αγροκώστα στον Γάρο και ωραίο σουτ του τελευταίου. Στο 16’ ο Βαϊόπουλος πλάσαρε άουτ, αλλά στο 20’ έγινε το 2-0 όταν σε σουτ του Βλιώρα, μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Δημήτρης Αγροκώστας και την προώθησε στα δίχτυα.
Για τον Σαρακηνό, το απευθείας φάουλ του Αραμπατζή πέρασε άουτ, ενώ στο 47’ ο Δημόπουλος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Τσιλίγκο. Το 3-0 σημειώθηκε στο 60’ από τον Γάρο που σούταρε εύστοχα από την περιοχή. Στο 63’ ο Γκλαβίνης θα μπορούσε να μειώσει, αλλά ο Τσιλίγκος ενήργησε θετικά και κράτησε το «μηδέν». Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, αφού και ο Κοντογιάννης απέκρουσε στο 80’ σουτ του Φούκη.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Βλιώρας, Σταματίου, Φιλοσόγλου, Σουγκάρης, Ρόκας, Βαϊόπουλος, Γ. Αγροκώστας, Γάρος, Δ. Αγροκώστας. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Τσιλίγκος, Πάσχος, Χρόνης, Φούκης, Χότζα, Χασάπης, Κίτσιος, Μπομπότης.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ζάγκας, Γιοβάνης, Ράπτης, Γιαμαλής, Καραλόπουλος, Θεοχάρης, Αραμπατζής, Καλλιακούδας, Δημόπουλος, Βαλωτής. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κοντογιάννης, Βασιλείου, Γκλαβίνης, Καρακώστας, Σκούρας, Τριανταφύλλου, Αντωνίου.

Πηγή:e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις