«Όλοι στη SL2 εκτός από εμάς»

Παραμένει η αβεβαιότητα για την ΑΕΠ Κοζάνης καθώς η ομάδα δεν γνωρίζει ακόμη την κατηγορία που θα αγωνιστεί. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η ΑΕΠ Κοζάνης υποστηρίζει ότι είναι η μόνη ομάδα που δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στη SL2.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η αβεβαιότητα για το σύλλογο μας.

Καθώς έχουν κληθεί μέχρι τωρα 43!!!!!! ομάδες πανελλαδικά να δηλώσουν συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ 2 (μεταξύ αυτών όλες οι υποβιβασθείσες από τη Φουτμπολ Λιγκ ομάδες, Αστέρας Βλαχιώτη, Απόλλων Πόντου και Ασπρόπυργος, και αρκετές από την Γ’ Εθνική που δεν πέτυχαν άνοδο) η μόνη ομάδα που δεν καλείται είναι η ΑΕΠ Κοζάνης.

Αδιανόητο μεν, αλλά όχι για την Ελληνική πραγματικότητα.

Παρ’ όλα αυτά η οικογένεια της ομάδας μας, συνεχίζει υπομονετικά την προετοιμασία της, έστω και χωρίς πυξίδα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο προπονητής μας Ρομάν Ναντβόρνικ, παρακολούθησε χτες στην Κατερίνη τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Πιερικού και Ηρακλή.

Το περασμένο Σάββατο, η ΑΕΠ Κοζάνης, κέρδισε σε φιλικό που έγινε στην Ελασσόνα την τοπική ομαδα με 2-1. Και τα δυο τέρματα σημείωσε ο νεοαποκτηθείς ΣΑΣΙΝΚΑ, που αναμένεται να αποτελέσει και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μας.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με το επόμενο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις