Αϊβάζογλου: «Αλλάξαμε επίπεδο, θα κριθείτε όλοι από το μηδέν»

Στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα Ηλίας Αϊβάζογλου, όπου αφού παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, μετά το τέλος της ζήτησε από τον Τίμο Καβακά να συγκεντρώσει τους ποδοσφαιριστές για να τους μιλήσει.

Τους έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Αγρίνιο, τους τόνισε πως η προηγούμενη κατάσταση έπρεπε να αλλάξει νωρίτερα και πως τα δεδομένα άλλαξαν. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Αλλάξαμε επίπεδο, οι αρχηγοί το γνωρίζουν ήδη. Όλοι θα κριθείτε από το μηδέν», ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Καβακά σημειώνοντας πως «επιτέλους έχουμε προπονητή».

Συνεχίζοντας ο ιδιοκτήτης του ΑΟΤ είπε: «Φέτος θα είμαι κοντά σας περισσότερο απο πέρυσι. Υπόσχομαι πως ότι χρειάζεστε θα γίνεται. Δεν θα νιώθετε οτι οι κόποι σας πήγαν χαμένοι. Οι περισσότεροι το ζήσατε αυτό πριν δύο χρόνια. Η φανέλα είναι βαριά. Για αυτό και ήρθαν ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Δώστε τα όλα γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και να έχετε καλή προετοιμασία».

Παράλληλα ο κ. Αϊβάζογλου σημείωσε: «Η κλήρωση αναβλήθηκε δεν ξέρουμε αυτή την στιγμή αν θα αναβληθεί και η έναρξη».

Πηγή: goal-trikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις