Υπόσχονται θέαμα τα αποψινά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα με τη 2η αγωνιστική των ομίλων και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι στον 1ο όμιλο. Ο Λιονέλ Μέσι είχε γίνει «το μήλο της έριδος» το καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο ομάδες, όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Νικήτρια στην άτυπη μεταγραφική κόντρα αναδείχτηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντινό να κυνηγάει το πρώτο του γκολ με την γαλλική ομάδα σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης.
Στον 1 όμιλο επίσης η Λειψία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά βελγική ομάδα, φιλοξενώντας την Μπριζ, στην σκιά του ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι.
Σπουδαίος αγώνας θα διεξαχθεί και στο «Μεάτσα», όπου η Μίλαν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 2ο όμιλο. Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, του οποίου η αποθεραπεία στον αχίλλειο τένοντα αποδεικνύεται… προβληματική, θα παραταχθεί η ιταλική ομάδα. Ο Στέφανο Πιόλι επιβεβαίωσε ότι ο Σουηδός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και τον άφησε εκτός αποστολής των «ροσονέρι» για την αναμέτρηση με τους «ροχιμπλάνκος».
Στον 4ο όμιλο η Ίντερ φιλοξενείται από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με σκοπό να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στη διοργάνωση, αφού είχε γνωρίσει εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Για το ίδιο γκρουπ θα αναμετρηθούν δύο διαφορετικοί κόσμοι. Η «βασίλισσα» Ρεάλ με τη λιγότερο έμπειρη ομάδα της διοργάνωσης, τη Σερίφ Τίρασπολ στον δεύτερο μόλις αγώνα της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ:
1ος όμιλος
22.00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σ.
22.00 Λειψία-Κλαμπ Μπριζ
2ος όμιλος
22.00 Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρ
22.00 Πόρτο-Λίβερπουλ
3ος όμιλος
19.45 Άγιαξ-Μπεσίκτας
22.00 Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ
4ος όμιλος
19.45 Σαχτάρ-Ίντερ
22.00 Ρεάλ Μαδρ.-Σερίφ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις