Φιλικό και με το Αιγάλεω ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου επιδιώκουν να μονταριστεί η ομάδα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 και για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες του συλλόγου φρόντισαν να κλείσουν δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια. Εκτός από το φιλικό με την Ρόδο, την προσεχή Κυριακή στο νησί των ιπποτών, οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν το Αιγάλεω στις 10/10 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με την προϋπόθεση, βέβαια, να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος. Θα είναι δύο πολύ δυνατά ματς, με αξιόλογους αντιπάλους, που θα δώσουν τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργο Βαζάκα, να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα και να δει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Την Κυριακή 03/10/2021 η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ρόδο εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.30.

Επίσης, την Κυριακή 10/10/2021 ο Ολυμπιακός Βόλου, στην περίπτωση που δεν έχουμε σέντρα στις 10 Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης το Αιγάλεω. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16.00”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις