Αναγέννηση Καρδίτσας: Γεμίζει μπαταρίες και συνεχίζει

Τη νέα αγωνιστική χρονιά κοιτάζει στην Super League 2 η Αναγέννηση Καρδίτσας

Παράλληλα, την Πέμπτη και την Παρασκευή αντιπροσωπεία του συλλόγου θα βρεθεί σε σχολεία του Δήμου Καρδίτσας.

Η ενημέρωση:
Σε ρυθμούς προετοιμασίας επέστρεψε η ομάδα μας μετά τη νίκη-πρόκριση στη Βέροια.

Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έκαναν χαλάρωμα στην πισίνα του Κολυμβητηρίου του Σταδίου, ενώ σήμερα Τρίτη έχουν ρεπό. Όσοι παίκτες μας δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής προπονήθηκαν κανονικά στο «Γεώργιος Μπαζής» και γυμνάστηκαν στο υπερσύγχρονο Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου υπό την επίβλεψη του προπονητικού μας τιμ. Σήμερα Τετάρτη επιστρέφουν άπαντες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στο «Γεώργιος Μπαζής» στις 11:00.

Στο Σύλλογο επικρατεί τεράστια ικανοποίηση τόσο για την εμφάνιση και την πρόκριση της ομάδας μας όσο και για τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στη Βέροια για να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας, αποδεικνύοντας περίτρανα πως δε μας αφήνουν μόνους ποτέ.

Συνεχίζεται η κοινωνική δράση της Αναγέννησης!
Πέρα από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδας μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο κοινωνικό της πρόσωπο. Μη ξεχνάμε πως την περασμένη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές μας προχώρησαν σε μια ιδιαίτερα όμορφη και συμβολική κίνηση, καθώς φύτευσαν δένδρα στο προπονητικό κέντρο μας «Γεώργιος Μπαζής», μέσω προγράμματος από το Δήμο Καρδίτσας.

Το προηγούμενο διάστημα επίσης βρέθηκαν σε σχολεία της Καρδίτσας και μοίρασαν μπάλες, εισιτήρια και μπόλικη χαρά στους μικρούς φίλους της Αναγέννησης. Το ίδιο θα γίνει και αυτή την εβδομάδα, αφού την Πέμπτη και την Παρασκευή αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα βρεθεί σε σχολεία του Δήμου Καρδίτσας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις