Εμβόλια: Επιστρατεύουν παιδίατρους, δήμους και influencers για να κάνουν «ψυχολογικό πόλεμο»

Την επιστράτευση παιδιάτρων, δήμων και influencers φαίνεται πως σκέφτεται η Ελληνική Κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19, σε μια κίνηση που έχει ως μοναδικό στόχο τον «ψυχολογικό πόλεμο».

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταδοθεί μέσω των social media και των τηλεοράσεων ένα μήνυμα, με το οποίο θα ζητείται από τους παιδιά και τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας, να κάνουν το εμβόλιο, με τους υπεύθυνους να θεωρούν πως αυτός είναι ο δρόμος για να πειστούν τα παιδιά να εμβολιαστούν.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο θα παίξουν, παιδίατροι, δήμοι αλλά και γνωστοί influencers που θα συμμετέχουν σε αυτή τη νέα εμβολιαστική καμπάνια ενώ στόχος των υπευθύνων είναι τα παιδιά να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους, ακόμη και να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα.

Η αρχή έγινε μάλιστα με μια διαδικτυακή εκδήλωση στην οποία η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου απάντησαν στις ερωτήσεις γονιών και μαθητών για τα εμβόλια.

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Παιδείας είχε συναντήσεις με την ηγεσία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος και των περιφερειακών ενώσεων δήμων και του δήμου Αττικής, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση προς τα παιδιά ηλικίας 12-17 ετών, για το πόσο σημαντικό είναι το να κάνουν το εμβόλιο, ακόμη και σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις