Αμφίβολος ο Νίνης με Αστέρα Τρίπολης

Ο Σωτήρης Νίνης δεν ακολούθησε την αποστολή του Βόλου στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο έμπειρος μέσος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί, αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους “κυανέρυθρους”.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Νικολάς Ορόζ, αν και θα χρειαστεί ακόμη αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι ότου ο Αργεντινός μέσος επιστρέψει στην ενεργό δράση. Το καλό είναι, πως μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος και ο παίκτης θα κερδίσει μία επιπλέον εβδομάδα.

Ο Ζαν Πιέρ Ρινέρ δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει σε αποστολή, καθώς ο Ελβετός αμυντικός από τότε που ήρθε στην ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, με τελευταίο αυτόν στο γόνατο.

Είναι ακόμη νωρίς για να γνωρίζουμε τις προθέσεις του Αμπασκάλ, όσον αφορά το πώς θα παρατάξει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αν και ο Ισπανός προπονητής δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε να επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ζαν Μπαριέντος στη θέση του Κέβιν Ροσέρο. Ο Ουρουγουανός έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (αντικατέστησε τον νεαρό Κολομβιανό επιθετικό). Στην περίπτωση αυτή, ο Μπαριέντος θα αγωνιστεί ως εσωτερικός μέσος μαζί με τον Φερνάντες, ενώ ο Μπαρτόλο θα παίξει στη γνώριμη θέση του, ως αριστερός μεσοεπιθετικός.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις