Δόξα Δράμας: Καλείται να «χρυσοπληρώσει» τερματοφύλακα που δεν έπαιξε ποτέ

Περιμένοντας την εκδίκαση στο εφετείο Αθηνών, τα καμπανάκια δεν σταματούν να ηχούν στα αυτιά των διοικούντων της ΠΑΕ Δόξα. Οι αμαρτίες από το παρελθόν δεν έχουν σταματημό παρότι όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι έχει γίνει διαχείριση και διακανονισμοί.

Τελευταίο χτύπημα ήταν η περίπτωση του Λιβεριανού τερματοφύλακα Μπόϊσον Γουίνεϊ. Για όσους δεν τον θυμούνται είναι αυτός που στο πρώτο του παιχνίδι έχρισε σκόρερ τον 15χρονο τότε Πετρόπουλο στο φιλικό μέσα στην Προσοτσάνη και λίγες μέρες αργότερα, στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στη Δράμα έκανε ένα αυτογκόλ με το οποίο ισοφαρίστηκε η δραμινή ομάδα του και καθώς δεν έπεισε τον προπονητή του δεν πήρε φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα ούτε μια φορά.

Ωστόσο για αυτόν το ποδοσφαιριστή η Δόξα επιβαρύνθηκε μέχρι τώρα για πληρωμή τροφείων (σύμφωνα με το νόμο είναι τα χρήματα που δικαιούνται οι ομάδες από τις οποίες πέρασε ο παίκτης σαν ερασιτέχνης και εκπαιδεύτηκε στη γνώση του ποδοσφαίρου και της θέσης που παίζει) το ποσό των 89.000 !!!

Τέσσερεις ισπανικές ομάδες απαίτησαν τροφεία από την ΠΑΕ Δόξα και τα διεκδίκησαν δικαστικά (CLUB DEPORTIVO CIDE: 31.897, 63, CLUB DEPORTIVO SAN FRANCISCO: 24.055, 69, CLUB ESPORTIU EUROPA : 16.531,66, CLUB DEPORTIVO LOCETENSE: 16.531,66).

Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι λέχθηκε πως ο παίκτης ήρθε στη Δόξα σαν ερασιτέχνης και θα έκανε στη Δράμα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αν ισχύει αυτό τότε πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα, αν στάλθηκε κάποιος από τα προηγούμενα διοικητικά σχήματα των δύο τελευταίων χρόνων προκειμένου να υπερασπίσει στο δικαστήρια τα συμφέροντα της ΠΑΕ Δόξα και να την προστατέψει από μια επιβαρυντική απόφαση για την οποία υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Και σαν να μην έφταναν αυτά ήρθε η αποκορύφωση…

Προχθές έγινε γνωστή και πέμπτη απαίτηση ισπανικής ομάδας (CD OLIMPIC) που ζητάει και αυτή για λογαριασμό της άλλα 30,493 ευρώ.

Ένας παίκτης που όπως λένε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο “ήρθε και δεν ακούμπησε” κοντεύει να τινάξει στον αέρα το ταλαίπωρο ταμείο της δραμινής ΠΑΕ.

Σαν χρέη προς πληρωμή, προηγήθηκαν τα άλλα …αστέρια της “Ποτέμκιν”, οι τρεις Ολλανδοί που ήρθαν, πέρασαν καλά και έφυγαν, εξασφαλίζοντας ένα ποσό απίστευτο για την προσφορά τους και μαζί με αυτούς και ο Ισπανός που δεν τον είδαμε αλλά τον πληρώσαμε…

Χρηματικά ποσά που κυριολεκτικά σπαταλούνται σε “αστοχίες” των προηγούμενων που είχαν εμπλοκή στα διοικητικά της ΠΑΕ Δόξα. Χρηματικά ποσά που αν είχαν μείνει μέσα στο ταμείο της ΠΑΕ δεν θα υπήρχε δυσκολία να βγει η χρονιά με μια καλή αγωνιστική ενίσχυση και να μην έχει αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσιάζει στα μέχρι τώρα φιλικά.

Πηγή: sportdrama

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις