Πιερικός: Προβλημάτισαν οι «ρεζέρβες» κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης

Εντός έδρας ήττα με 1-2 γνώρισε ο Πιερικός από την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή ή έπαιξαν λίγο ενώ χρησιμοποιήθηκαν και αρκετοί παίκτες της Κ19. Απέναντι στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας που ακόμη δε γνωρίζει οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και αν τυχόν παίξει στη Super League 2 θα πρέπει να παλέψει πολύ για να παραμείνει, ο Πιερικός προβλημάτισε με την απόδοσή του αν και θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ότι χρησιμοποιήθηκαν κυρίως αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές ενώ στο β’ μέρος έπαιξαν και πέντε ποδοσφαιριστές της Κ19.

Σε κάθε περίπτωση, φάνηκε για άλλη μία φορά ότι χωρίς “ενέσεις” εμπειρίας και ποιότητας η σεζόν προβλέπεται πάρα πολύ δύσκολη. Το 0-1 διαμορφώθηκε στο α’ μέρος με κεφαλιά ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 61′, σε αντεπίθεση για τον Πιερικό, ο Χαντζάρας έγινε κάτοχος της μπάλας από δεξιά και έδωσε στον Παπουτζίδη ο οποίος από το από το ημικύκλιο της περιοχής έβγαλε με τακουνάκι σε θέση βολής τον επερχόμενο Μουρατίδη που από το ύψος του πέναλτι και αριστερά νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-1.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε με γυριστή κεφαλιά ποδοσφαιριστή της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης μετά από εκτέλεση φάουλ, στο 89′. Σε άλλες καλές στιγμές για τον Πιερικό ο Καρανάτσιος έκανε το σουτ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μαυρίδης σούταρε άουτ, το πλασέ ενός ποδοσφαιριστή της Κ19 από κοντά κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα και ο Χαντζάρας σε αντεπίθεση αντί να δώσει σε αφύλακτο συμπαίκτη του προτίμησε να σουτάρει ο ίδιος, δίνοντας την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να μπλοκάρει. Εκτός από τα δύο γκολ, ευκαιρίες είχε και η ομάδα της Κοζάνης με αποκορύφωμα ένα οριζόντιο δοκάρι στο β’ μέρος.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Καγκελίδης (88′ Πέλκας), Ζούρκος (84′ ποδοσφαιριστής Κ19), Δεληγιάννης (90′ ποδοσφαιριστής Κ19), Μαυρίδης (90′ ποδοσφαιριστής Κ19), Κριμιτζάς (46′ Χαντζάρας), Μπαϊραμλί (46′ Σούνταρ), Καρανάτσιος (69′ ποδοσφαιριστής Κ19), Παπουτζίδης (70′ Σκαμπαρδώνης), Τσενικλής (46′ ποδοσφαιριστής Κ19), Μουρατίδης (78′ Μιτακίδης)

Πηγή: katerinisport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις