Έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες ο Βόλος

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Βόλος στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τους «πράσινους» και έχουν στραμμένη αποκλειστικά την προσοχή τους στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της Τρίπολης.
Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Αστέρας κάθε φορά που επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό βρίσκει τρόπο και φεύγει νικητής, είτε για το πρωτάθλημα (δύο νίκες με 1-0), είτε στο φιλικό παιχνίδι φέτος τον Αύγουστο, στο οποίο επικράτησε, επίσης με 1-0.
Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ δεν σκοπεύει να διαφοροποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι δεν έχουν σημειώσει γκολ στο Βόλο, όπως προαναφέραμε, κόντρα στον Αστέρα, σε δύο επίσημα παιχνίδια και ένα φιλικό.
Όσον αφορά την προετοιμασία, δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Ο έμπειρος μέσος έχει φέτος δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα (αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, στα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο), υποβάλλεται σε θεραπεία, προκειμένου να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση.
Οι ιθύνοντες του Βόλου δεν πρόκειται να ρισκάρουν τη συμμετοχή του και από τη στιγμή που μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, ο Νίνης θα είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις