Τρίκαλα: Απασφάλισε ο Λάλας – «Αν δεν φύγουν τα παράσιτα…»

Ο Χρήστος Λάλας με αποκλειστική του δήλωση στη mikriliga.com απασφάλισε για την σύντομη εμπλοκή του στα Τρίκαλα.

Το κεφάλαιο Τρίκαλα έκλεισε και τυπικά για τον Χρήστο Λάλα, ο οποίος μετά την σύντομη εμπλοκή του αποχώρησε από τα διοικητικά και απασφάλισε.

Με δήλωσή του στην mikriliga.com αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον ΑΟΤ, ευχαρίστησε τον Τρικαλινό κόσμο, αλλά και τον Ηλία Αϊβάζογλου για την συνεργασία που είχαν.

Παράλληλα όμως έκανε λόγο για παράσιτα εντός και εκτός ομάδας που εάν δεν απομακρυνθούν, ο ΑΟ Τρίκαλα δε θα προοδεύσει, ενώ προανήγγειλε ποινικές διαδικασίες για όσους βάλλουν εναντίον του.

Η δήλωση Λάλα στη mikriliga.com:
«Ευχαριστώ τον Τρικαλινό κόσμο κι ας μην ολοκλήρωσα το το business plan λόγω της αποχώρησής μου. Δεν είδα τα πράγματα έτσι όπως ήθελα. Ευχαριστώ και τον Ηλία Αϊβάζογλου για αυτήν την σύντομη συνεργασία που είχαμε.

Ο Τρικαλινός κόσμος που πιστεύει και θέλει να δει ένα καλύτερο αύριο για τον ΑΟΤ πρέπει να αρχίσει να διώχνει τα παράσιτα που υπάρχουν στην ομάδα.

Μερικοί τζαμπατζήδες της πλάκας συν κάποιους άλλους που είναι τριγύρω και καταστρέφουν την ομάδα αντί να την βοηθάνε. Αν δεν φύγουν η ομάδα δε θα δει καλύτερο αύριο και καμία πρόοδο.

Κι αν αυτοί έχουν χάσει έστω κι ένα ευρώ από τα λεφτά που έβαλα εγώ και έχασα (σ.σ. 100.000 ευρώ), όλο αυτό το διάστημα που ήμουν στα Τρίκαλα, τότε να βγουν και να μιλήσουν ξανά για το πρόσωπο μου. Για όποιον ξαναασχοληθεί με μένα θα υπάρξουν ποινικές κυρώσεις».

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις