Παιχνίδι… έξι πόντων με Αστέρα για τον Βόλο

Το πάθημα στη Λεωφόρο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έγινε μάθημα για τους παίκτες του Βόλου, οι οποίοι διδάχθηκαν από τα λάθη τους και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Η συγκομιδή των εννέα βαθμών σε τέσσερα παιχνίδια κρίνεται πολύ καλή, δεδομένου του ότι ο πήχης για τον Βόλο έχει ανέβει και μια επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα είναι ό,τι καλύτερο, πριν την παύση για δύο εβδομάδες, βγάζοντας και άμεση αντίδραση μετά το σκορ της Λεωφόρου.
Το παιχνίδι με τον Αστέρα αποτελεί κατά κάποιο τρόπο και πρόκληση για τους παίκτες του Γκιγέρμο Αμπασκάλ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τερματίζει στην εξάδα και αγωνίζεται στα πλέι οφ. Θα είναι σημαντικό για τον Βόλο να πάρει το «τρίποντο» (δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Αστέρα στο Πανθεσσαλικό, καθώς μετρά δύο ήττες τις δύο προηγούμενες χρονιές), μια θα αποκτήσει διαφορά δέκα βαθμών από τους Αρκάδες, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ήδη έχει αφήσει πίσω στη βαθμολογία τον Ατρόμητο, αλλά και τον Άρη, ο οποίος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην αποστολή ο Ζαν Πιέρ Ρινέρ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα ο Νίνης φαίνεται πως δεν θα προλάβει λόγω της θλάσης πρώτου βαθμού που έχει υποστεί.  Όσο για τον Ορός, η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά και αν δεν είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ, τότε ενδεχομένως να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ την 7η αγωνιστική.
Ο Γκιγέρμπο Αμπασκάλ θα συνεχίσει αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα κι αν θα επιστρέψει μετά από τρία παιχνίδια στο βασικό σχήμα ο Ζαν Μπαριέντος ή θα ξεκινήσει για τρίτο σερί ματς, ως βασικός, ο Κέβιν Ροσέρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις