Ο χρόνος κυλά υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου

Εν αναμονή της κλήρωσης της Σούπερ Λιγκ 2 και της έναρξης του πρωταθλήματος βρίσκονται στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα.
Αρχικά η Σούπερ Λιγκ 2 ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου, μετατέθηκε για τις 10 Οκτωβρίου, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και νέα παράταση, με την πιθανή ημερομηνία να είναι η 17η Οκτωβρίου. Κι αυτό, καθώς οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με ορισμένες ομάδες, κυρίως με τη Ρόδο και την Καβάλα, που δεν πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, αναγκάζει τη Λίγκα να μην προβαίνει στην κλήρωση του πρωταθλήματος.
Όπως έχουμε τονίσει, τον Ολυμπιακό Βόλου ευνοεί η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς υπήρξαν φέτος μεγάλες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, αποκτήθηκαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές (αρκετοί από αυτούς το τελευταίο δεκαήμερο), με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνο η ομάδα για να «δέσει» και να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια.
Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό με αντίπαλο την Ρόδο εκτός έδρας, με την ομάδα να μεταβαίνει το Σάββατο στο νησί των ιπποτών και θα επιστρέψει την Δευτέρα.
Ο Γιώργος Βαζάκας μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Γιώργου Ξύδα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, που του στέρησε τη συμμετοχή στο παιχνίδι Κυπέλου με τον Αχέροντα Καναλακίου. Θα απουσιάσει ο Όσκαρ Σιαφά, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική της Ισημερινής Γουινέας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις