Τουρνουά βόλεϊ γυναικών από την Αργώ

Η ομάδα βόλεϊ της Αργούς προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και την Κυριακή θα διοργανώσει τουρνουά με τη συμμετοχή δύο ακόμη ομάδων της ίδιας κατηγορίας, του Φιλαθλητικού Λάρισας και της ΕΑΛ. Παράλληλα, ήρθε στον Βόλο το νέο απόκτημα της ομάδας, η Ρωσίδα ακραία Πωλίνα Προκούντινα (φωτό).

Η επίσημη ενημέρωση της Αργούς για το τουρνουά που διοργανώνει και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς είναι η εξής:
«Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας γυναικών του Α.Σ. Αργώ για το πρωτάθλημα της Α2, διοργανώνεται τουρνουά φιλικών αγώνων την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς. Στο εν λόγω τουρνουά θα συμμετάσχουν εκτός της διοργανώτριας ομάδας, δύο πολύ δυνατές ομάδες της Α2, η Ε.Α. Λάρισας και ο Φιλαθλητικός Λάρισας. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων:
15.00 Α.Σ. Αργώ-Ε.Α. Λάρισας, 16.30 Ε.Α. Λάρισας-Φιλαθλητικός Λάρισας, 18.00 Α.Σ. Αργώ-Φιλαθλητικός Λάρισας».
Η Αργώ θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό ενισχύθηκε με μία παίκτρια που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για την Ρωσίδα ακραία Πωλίνα Προκούντινα που βρίσκεται πλέον στον Βόλο. Οι άνθρωποι της Αργούς την υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη συνόδεψαν στην πόλη μας.
Ο σύλλογος εξέδωσε και ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα κάτωθι: «Κατέφθασε στην Ελλάδα, ύστερα από τρίωρο ταξίδι από τη ρωσική πρωτεύουσα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Σ. Αργώ Βόλου Πωλίνα Προκούντινα. Την πανύψηλη Ρωσίδα ακραία υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο προπονητής της Αργούς Βαγγέλης Σταθόπουλος , ο τιμ μάνατζερ Σπύρος Γεωργουλάς και το μέλος Δ.Σ. Νίκη Μαντζαφλέρη. Μετά το καλωσόρισμα τα μέλη της βολιώτικης ομάδας και Ρωσίδα αθλήτρια ταξίδεψαν οδικώς και αφίχθηκαν στην πόλη του Βόλου, όπου μετά από μια σύντομη περιήγηση, ακολούθησε γνωριμία με τις υπόλοιπες συναθλήτριές της στην απογευματινή προπόνηση. Η Πωλίνα δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή και την άριστη φιλοξενία και δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό ώστε να πετύχει ο σύλλογος τους φετινούς του στόχους. Όλη η οικογένεια του βολιώτικου συλλόγου, καλωσορίζει την Πωλίνα και της εύχεται καλή παραμονή».

Με Ασκληπιό παίζουν αύριο οι Νεάνιδες της Αργούς
Η ομάδα των Νεανίδων της Αργούς θα δώσει τον πρώτο της φετινό επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα της κατηγορίας της αύριο Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο των Τρικάλων την αντίστοιχη του Ασκληπιού, με τον αγώνα να έχει οριστεί να αρχίσει στις 14.30. Η αποστολή της ομάδας θα συγκεντρωθεί στις 11.30 στο Station Cafe από όπου και θα αναχωρήσει για την πόλη των Τρικάλων. Τα άλλα παιχνίδια του ομίλου είναι τα εξής: Ε.Α. Λάρισας-Νίκη (1ο Γυμνάσιο Λάρισας, 17.00) και Φιλαθλητικός Λάρισας-Γ.Σ. Νίκαιας (κλειστό Νεάπολης Λάρισας, 19.30).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις