Βόλος: Παρουσίασε τη συνεργασία με Interwetten (video)

Τη συνεργασία σε χορηγικό επίπεδο με την Interwetten παρουσίασε σήμερα, στο Ξενοδοχείο “Ξενία” ο Αχιλλέας Μπέος για την ΠΑΕ Βόλος. Τη στοιχηματική εταιρία εκπροσώπησε ο διευθυντής της, κ. Μάριος Λευκαρίτης.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο κ. Λευκαρίτης, ο οποίος τόνισε τα εξής:

“Πρέπει να σας πω, ότι ο δήμαρχος με έπεισε σε 7-8 λεπτά, για να γίνουμε χορηγοί της ομάδας. Έχει φιλοδοξίες για την ομάδα, που συμβαδίζουν με τις δικές μας.

Η εταιρεία μας εδώ και δύο χρόνια, αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και στο ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε χορηγοί σε μία από τις πιο μεγάλες ομάδες της περιφέρειας. Θα στηρίξουμε την προσπάθειά της ομάδας του Βόλου και με τη βοήθεια του δημάρχου, θα κάνουμε και άλλα κοινωνικά έργα στην περιοχή. Εύχομαι καλή τύχη στον Βόλο, να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να έχουμε μία πετυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία”.

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Αυτή η ομάδα ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, το 2017. Θυμηθείτε που ήταν η ομάδα τότε και πού βρίσκεται σήμερα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί οι κόποι και οι προσπάθειες των συνεργατών μου οι δικοί μου, προσωπικά, έχουν οδηγήσει την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο, το οποίο αναγνωρίζεται, πλέον, από αντιπάλους και φίλους. Αναγνωρίζεται, δε και από τις μεγάλες εταιρείες, όπως είναι στην προκειμένη περίπτωση η Interwetten. Η Interwetten τα τελευταία χρόνια έχει μία μεγάλη άνοδο στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου. Έχει γίνει πλέον πασίγνωστη και ευελπιστούμε να μεγαλώσει κι άλλο, για να συμβάλλει περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Βόλος, για να καθιερωθεί, πλέον, στον κόσμο, αλλά και στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Θα είναι μία υγιής συνεργασία που θα αποβλέπει στην προβολή, τόσο της Intetwetten, όσο και στην καθιέρωση της ΠΑΕ Βόλος.

Δείτε το βίντεο από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις