Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ ο Περικλής Ξύδης

Συνεχίζεται με επιτυχίες και πλούσια δραστηριότητα η πορεία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.
Το ΔΣ του συλλόγου ανακοινώνει την επιλογή του προπονητή της ομάδας κ. Περικλή Ξύδη από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) ως Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή (ΠΟΠ) για την περιφέρεια αρμοδιότητας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος (ΕΣΠΕΚΕΛ). Η επιλογή αυτή είναι μία ακόμη επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου προπονητικής κατάρτισης του Περικλή Ξύδη. H Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον προπονητή της ομάδας μας Βόλεϊ για την επιλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία και σε αυτά τα καθήκοντα του.
Το ΔΣ του συλλόγου γνωρίζει επίσης στους φίλους του βόλεϊ ότι δημιουργήθηκε ένα νέο τμήμα γυναικών όλων των ηλικιών στην Νέα Αγχίαλο που θα προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο του εκεί Λυκείου. Αρμόδιος για την λειτουργία του τμήματος είναι ο κ. Περικλής Ξύδης και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.6944211271.
Παράλληλα συνεχίζεται η αγωνιστική προετοιμασία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 θα αγωνιστεί στην Λάρισα σε τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Γιάννουλης με συμμετοχή πέντε ομάδων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Α2,Β Εθνική και Τοπική κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις