Χωρίς Βαζάκα ο Ολυμπιακός Βόλου στη Ρόδο

Για την Ρόδο αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του αυριανού φιλικού παιχνιδιού με την τοπική ομάδα. Αυτό είναι το πέμπτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με την τεχνική ηγεσία να έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.
Το αυριανό φιλικό θα αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα διανυκτερεύσει στο νησί και θα επιστρέψει στη βάση της την Δευτέρα.
Την ομάδα θα κοουτσάρει ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία, Γιάννης Λάλας, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μια επέμβαση και δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Ρόδο. Θα κοουτσάρει και πάλι την ομάδα στο φιλικό της προσεχούς Τετάρτης με την Κηφισιά στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.
Ο Γιώργος Ξύδας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχέροντα Καναλακίου και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Όσκαρ Σιαφά, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, δεν είναι διαθέσιμος, όπως και ο τραυματίας Οκάν Σουλεϊμάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις