Επεισοδιακή ισοπαλία για Σαρακηνό και Ακρόπολη στην αυλαία της Α’ ΕΠΣΘ

Μ’ ένα ντέρμπι που τα είχε όλα άρχισε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με τον Σαρακηνό και την Ακρόπολη να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Δοκάρια και Βίτσος κράτησαν το 0-0

Ο Σαρακηνός ήταν η ομάδα που επιβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο έχοντας τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Η Ακρόπολη βρήκε απάντηση και στις τρεις περιπτώσεις με τον Βίτσο κρατώντας το μηδέν μέχρι το ημίχρονο ενώ θα μπορούσε να προηγηθεί στο 41’ σε σουτ του Αντωνίου που σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δοκάρι, επίσης, κατέληξε η μπάλα σε δύο περιπτώσεις για τους γηπεδούχους. Αρχικά σε σουτ του Βαλωτή στο 6’ και στο 12’ μετά από λάθος γύρισμα σε κεφαλιά του Στρούγγη.

Τέσσερα γκολ και τέσσερις αποβολές

Το επεισοδιακό δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Ο Βαλωτής στο 50’ με σουτ άνοιξε το σκορ, όμως στους πανηγυρισμούς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 64’ η Ακρόπολη ισοφάρισε με τον Παγώνη ο οποίος επίσης, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στο ίδιο χρονικό σημείο αποβλήθηκαν οι Μοράλες και ο Παπαστεργίου από τον πάγκο της Ακρόπολης.

Στο 80’ ο Βίτσος απέκρουσε το πέναλτι του Αραμπατζή, όμως πέντε λεπτά ο εκτελεστής της εσχάτης των ποινών πήρε το αίμα του πίσω σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Το επεισοδιακό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με γκολ της Ακρόπολης στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν σε γέμισμα του Βίτσου από το κέντρο ο Κολιαμήτρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι αρχικές συνθέσεις

Σαρακηνός: Γράντας, Γιοβάνης, Ζάγκας, Γιαμαλής, Ράπτης, Μαυρίδης, Χάνος, Καλλιακούδας, Βαλωτής, Αραμπατζής, Γκλαβίνης

Ακρόπολη: Βίτσος, Αντωνίου, Τ. Κολιαμήτρας, Πασσιάς, Στρούγγης, Κ. Κολιαμήτρας, Μ. Τσουκάλης, Σταυραντώνης Κ., Παγώνης, Μ. Τσουκάλης, Σταυραντώνης Β.

φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις