Παναθηναϊκός Β: Διπλή κίνηση για τη Σούπερ Λιγκ 2

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε επαγγελματικά συμβόλαια σε άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του, τους Αλέξη Κούτσια και Μανώλη Οικονομάκη, οι οποίοι εντάχθηκαν στη Β’ ομάδα του «τριφυλλιού», που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ για τον Οικονομάκη: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Μανώλη Οικονομάκη. Ο 19χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Οικονομάκης γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2002 στα Χανιά. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018»

Από την πλευρά του ο νεαρός γκολκίπερ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω και επίσημα πλέον στο επαγγελματικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία αλλά και όλους όσους με βοήθησαν μέχρι σήμερα ώστε να βρεθώ σε αυτό το σημείο. Η σημερινή μέρα είναι μόνο η αρχή».

Ακολούθησε η ανακοίνωση για τον Κούτσια. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αλέξη Κούτσια. Ο 19χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Κούτσιας γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2002 στην Αθήνα. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της», τόνισε ο 19χρονος αμυντικός στις πρώτες δηλώσεις του, μετά την υπογραφή του πρώτου συμβολαίου της καριέρας του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις