Στους παίκτες του Ηρακλή μίλησε η διοίκηση

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια των κυανολεύκων έγινε ανταλλαγή απόψεων, με τη διοίκηση να τονίζει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ζητώντας τους παράλληλα να πετύχουν τους στόχους της ομάδας και διαφυλάξουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:
Στα αποδυτήρια της ομάδας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση του Ηρακλή. Ο λόγος της επίσκεψης τους ήταν να συζητήσουν με τους παίκτες εν όψει της έναρξης της σεζόν και παράλληλα να ακούσουν τυχόν προβλήματα τους.

Αυτό που τους μεταφέρθηκε είναι ότι η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό τους και θα σταθεί αρωγός ώστε να μην υπάρχουν δυσκολίες, προκειμένου οι παίκτες να επικεντρώνονται στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα τους ζητήθηκε να προσπαθήσουν να πετύχουν τους στόχους της ομάδας και να διατηρήσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια.

Νωρίτερα, ενημέρωση υπήρξε και για το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Ναπολιτάνο να υποβάλλεται σε μαγνητική και ουσιαστικά να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά:
Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση του κυπέλλου εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό. Ο Αντώνιο Ναπολιτάνο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ωστόσο δύσκολα θα προλάβει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Σε αιμοληψία στο πλαίσιο επαναληπτικών αιματολογικών εξετάσεων προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή,κάτι που θα συμβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις