Αμανατίδης: «Μέρα με τη μέρα η ΑΣΑ μεγαλώνει»

Μία ακόμη φιλική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η ΑΣΑ, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας τα εξής:

Για τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και αν αυτό συσχετιζόταν με τον αγώνα Κυπέλλου:
Ήταν ένα φιλικό στο οποίο καλέσαμε πολλά παιδιά και θέλαμε να έχει το γήπεδο μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Σίγουρα το παιχνίδι της Τετάρτης είναι σημαντικό για την ομάδα μας, σαν οργανισμός Αναγέννηση Καρδίτσας το χρειαζόμαστε και το θέλουμε. Για αυτό το λόγο προφυλάχθηκαν όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο ματς της Τετάρτης. Θα είναι ένα ματς εντελώς διαφορετικό, θα το δούμε από αύριο κι κιόλας, θα συγκεντρωθούμε πάρα πολύ, θεωρώντας όλα τα παιχνίδια δύσκολα και σημαντικά.

Για το γεγονός πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κανείς δε ξέρει πότε θα ξεκινήσει:
Εμείς πιστεύαμε πως θα αργήσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για αυτό αλλάξαμε την προετοιμασία και δικαιωθήκαμε σε αυτό. Ουσιαστικά ξεκινήσαμε μετά τις 15 Αυγούστου και νομίζω πως επειδή δεν έχουμε βάλει και πολλά φιλικά παιχνίδια, με τα ματς του Κυπέλλου κάνουμε ουσιαστικά την προετοιμασία μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα μας. Νομίζω πως την κατάλληλη στιγμή έχουμε την κατάλληλη εικόνα και αυτό μας ικανοποιεί.

Για την πλούσια κοινωνική δράση της ομάδας:
Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό, με την έννοια ότι ασχολούμαι με το καθαρά αγωνιστικό. Βλέπουμε όμως μέρα με την μέρα η ομάδα μας μεγαλώνει και αυτό μας αρέσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις