Δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό Β. σήμερα στη Ρόδο

Δυνατό φιλικό στη Ρόδο με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα δίνει σήμερα στις 6.30 μ.μ. ο Ολυμπιακός. Στο ματς αυτό τους «ερυθρόλευκους» θα κοουτσάρει ο Γιάννης Λάλας, καθώς ο Γιώργος Βαζάκας, ως γνωστόν, δεν μετέβη με την αποστολή στη Ρόδο, λόγω μιας επέμβασης που έκανε. Θα καθίσει ξανά στον πάγκο στο φιλικό με την Κηφισιά την προσεχή Τετάρτη στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Το σημερινό τεστ θεωρείται δυνατό, αφού και η Ρόδος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λιγκ 2, με τις τελευταίες εξελίξεις να θεωρούνται ευνοϊκές γι’ αυτήν. Ως γνωστόν, δεν έχει πάρει το πιστοποιητικό της ΕΕΑ, αλλά δικαιώθηκε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Στο πρώτο ημίχρονο αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ο Ξενοδόχοβ, με τους Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτη και Στάμου να συνθέτουν την αμυντική τριάδα. Ο Σκοπελίτης θα καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά και ο Ναά την αριστερή. Κόλα και Κιτόκο θα παίξουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Χάσεκ μπροστά τους να αναλαμβάνει την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ ο Κουντουριώτης με τον Βερνάρδο θα είναι οι δύο επιθετικοί.
Φυσικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και οι άλλοι παίκτες που βρίσκονται στη Ρόδο, ήτοι οι: Βούγιοβιτς, Ντουάρτε, Μπάτροβιτς, Αμπουμπακάρι, Ονανά, Γραικός, Κόκας, Χατζής, Παπακώστας και Ξύδας. Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο Σιαφά λόγω υποχρεώσεών του με την εθνική της Ισημερινής Γουινέας και ο τραυματίας Σουλεϊμάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις