Χωρίς νικητή το φιλικό της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β΄ έδωσε φιλική αναμέτρηση στην Ξάνθη με τον τοπικό ΑΟΞ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκαν και ποδοσφαιριστές που έχουν ρόλο και στην πρώτη ομάδα.

Οι δύο ομάδες στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην επιθυμητή κατάσταση, ενώ βρίσκονται στην αναμονή για τη σέντρα στη Superleague 2, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε ένα παιχνίδι που είχε δύναμη και πάθος από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε μαζί του στα Πηγάδια των Γιώργο Κούτσια καθώς και τον Χρήστο Ταλιχμανίδη που λογίζονται ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, με τους δύο ποδοσφαιριστές να περνάνε στο γήπεδο στο δεύτερο 45λεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 36΄ο Δικέφαλος είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι αλλά ο Γαίτανίδης βρήκε απέναντι του τον γκολκίπερ Ίτσο. Από την πλευρά των Ξανθιωτών μεγαλύτερος κίνδυνος για την εστία του Δικεφάλου ήταν ο Ιμπραΐμι που κατέγραψε αξιοσημείωτες ευκαιρίες, ενώ στο 71΄ο Βαγγέλης Πλατέλλας σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως offside. Έτσι το ματς έληξε 0-0.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μονρόι): Ίτσο (46′ Γιακουμής), Μπάτζιος (46′ Φαζός), Πολίμος (46′ Τζανακάκης), Παπάζογλου (46′ Μιχαήλ), Ουνγιαλίδης (19′ λ.τρ. Ζάντερ), Δόρης (46′ Τσέλιος), Θυμιάνης (46′ Γκόμεζ), Μόνζε (46′ Γκινσάρι), Άνταμ (46′ Ιμπραΐμι), Διαμαντόπουλος (46′ Πλατέλλας), Δημητριάδης Τ. (46′ Μονρόζ).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Καντέ, Τάχατος, Γαϊτανίδης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Τζήμας, Σπυρίδης. Έπαιξαν και οι: Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Κόλινς, Μελετίδης, Χατζηστραβός, Τσαούσης.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις