Παιχνίδι χωρίς… αύριο για τη Νίκη με Ρύσιο

Να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να παραμείνει στην κατηγορία επιθυμεί η Νίκη. Σήμερα (31/1) στις 13.00 φιλοξενεί την Αναγέννηση Ρυσίου και θα προσπαθήσει να πάρει το ροζ φύλλο, ώστε να καπαρώσει την 11η θέση. Η συνάντηση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» και…

…όχι στη Ν. Ιωνία.
Οι “κυανόλευκες”, εφόσον νικήσουν σήμερα, θα ξεφύγουν με δύο βαθμούς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού έχουν κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι. Θυμίζουμε τότε οι άνθρωποι της Αναγέννησης δεν είχαν φροντίσει να βρίσκεται γιατρός στο γήπεδο και όπως ορίζει ο κανονισμός οι διαιτητές ματαίωσαν τον αγώνα με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείο. Έτσι η Νίκη πήρε το ροζ φύλλο και ταυτόχρονα το Ρύσιο μηδενίστηκε χάνοντας και τον βαθμό της ήττας.
Ωστόσο η Αναγέννηση στη συνέχεια επικράτησε με 70-56 της Πυλαίας μειώνοντας έτσι τη διαφορά που τη χωρίζει από τη Νίκη σε απόσταση αναπνοής. Σημειώνεται πως η 13η θέση ίσως οδηγήσει και σε παραμονή, εφόσον όμως δεν υποβιβαστούν αρκετές ομάδες του Βορρά από την Α1.
Το ρόστερ της Νίκης αποτελείται από τις: Ελένη Παρασχάκη, Ελισσάβετ Ντέγκα, Νένα Παγκαλίδου, Ευαγγελία Μπράχου, Κατερίνα Στρίγκου, Αγγελική Μάντζου, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Μαρία Γεροκώστα, Ειρήνη Γκίνο, Ελένη Σολωμού, Κωνσταντίνα Μυριντζή, Χριστίνα Ντόβα και Κατερίνα Γιοβανάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις