Φήμες για αλλαγή έδρας με Εργοτέλη – Καμία επίσημη ενημέρωση στη Νίκη Βόλου

Έντονα φημολογείται από νωρίς το πρωί της Κυριακής ότι η Νίκη Βόλου δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Σύμφωνα με την ίδια φημολογία στον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου του Πανθεσσαλικού πρόκειται να γίνει επανασπορά καθιστώντας αδύνατη τη χρήση του από τη Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goalpost.gr που επισκέφτηκε το Πανθεσσαλικό σήμερα νωρίς το μεσημέρι, είχε αρχίσει προεργασία για την επανασπορά του γηπέδου, χωρίς ωστόσο να έχει αρχίσει η διαδικασία.

Από διοικητικούς κύκλους της ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαρρέει πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την αλλαγή έδρας του αγώνα Κυπέλλου και ο προγραμματισμός τους είναι με βάση ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, σύμφωνα με τη σύμβαση που έχουν υπογράψει με τον Δήμο Βόλου. Σύμφωνα μ’ αυτή, η ομάδα της Νίκης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το κεντρικό γήπεδο του Σταδίου για τους επίσημους αγώνες της καθώς και για μία προπόνηση μία ημέρα πριν απ’ αυτούς.

Στη Νίκη Βόλου πιστεύουν πως οι φήμες δεν θα επιβεβαιωθούν και όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι την Τετάρτη που είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Κυπέλλου με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Άλλωστε είναι πέρα από κάθε λογική, για δύο μέρες καθυστέρηση στην επανασπορά του γηπέδου να αλλάξει όλος ο προγραμματισμός της ομάδας.

Στη βολιώτικη ομάδα περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη τους αγωνιστική παρουσία μπροστά στο κοινό τους και είναι, σχεδόν, βέβαιο πως μία αρνητική εξέλιξη στη χρήση της έδρας τους θα επιφέρει έντονες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις