Γκολ και θέαμα στο φιλικό Ρόδος-Ολυμπιακός Βόλου

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Ρόδο και στον Ολυμπιακό Βόλου στο νησί των ιπποτών. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ, ενώ σημειώθηκαν, όπως προαναφέραμε, τέσσερα τέρματα.
Η Ρόδος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Βουργουντζή στο 33’. Ο Ολυμπιακός στην επανάληψη με πέναλτι του Μπάτροβιτς στο 54’ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 56’ ο Στάμου με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 74’ με τον Νικολόπουλο.

Προηγήθηκε η Ρόδος στο πρώτο μέρος
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με λιγοστές καλές επιθετικές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες. Η Ρόδος ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από το τέρμα του Ξενοδόχοβ. Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 27’. Ο Ξενοδόχοφ με μακρινή μεταβίβαση βρήκε τον Βερνάρδο να φεύγει ταχύτατα στην επίθεση, σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκουγκουντρή.
Για να φτάσουμε στο 33’, όπου η Ρόδος στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια που είχε στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ. Ο Στάμου έχασε την μπάλα από τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στη δεξιά πλευρά εκεί όπου κινούνταν ο Γιώργος Βουργουντζής. Αυτός, αφού έκανε ωραίο κοντρόλ, προχώρησε και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ, για να γίνει έτσι το 1-0 για την Ρόδο.

Αρκετές συγκινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο o Ολυμπιακός γρήγορα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς στο 53’ οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι. Ο Κουντουριώτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μακρυδημήτρη, με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ο Βέλικο Μπάτροβιτς στο 54’ ανέλαβε την εκτέλεσή του, γράφοντας το 1-1.
Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, στο 56’, έκανε την ολική ανατροπή. Ο Μπάτροβιτς έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο προωθημένος Στάμου με κεφαλιά σκόραρε, γράφοντας το 1-2 για το βολιώτικο συγκρότημα.
Η Ρόδος μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε αγωνίστηκε πιο επιθετικά ήταν καλύτερη του Ολυμπιακού Βόλου και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74′ σε 2-2.  Ο Νικολόπουλος από τα αριστερά επιχείρησε εξαιρετική σέντρα και ο Σταματελόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με διπλή προσπάθεια και με κεφαλιά έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Βούγιοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα, στο 76’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καραγιώργης από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, επικράτησε σύγχυση μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, με τον Βούγιοβιτς να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Παπάζογλου από κοντά.

Διαιτητής: Ατσικνούδας
Κίτρινες: Καψάλης, Σταματελόπουλος, Δελαπόρτας
ΡΟΔΟΣ: Γκουγκουντρής, Βουργουντζής (46’ Μίγγος), Μακρυδημήτρης (58’ Σουλάι), Χύσι (46΄Καραγιώργης), Καψάλης (46’ Σάντο), Νικολόπουλος, Μάρκοβιτς (84’ Αδαμάκης), Σταματελόπουλος, Μαρσελίνιο, Δελαπόρτας, Παπάζογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξενοδόχοβ (46’ Βούγιοβιτς), Στάμου (63’ Ντουάρτε), Φιλίποβιτς (77’ Ονάνα), Μαρκοπουλιώτης (81’ Ξύδας), Σκοπελίτης (88’ Χατζής), Ναά (75’ Κόκας), Κόλα, Κιτόκο (Γραικός), Χάσεκ (46’ Μπάτροβιτς), Κουντουριώτης (83’ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος (67’ Παπακώστας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις