Τα highlights από το Ηράκλειο: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3 (video)

 Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε 3-1 των Κρητικών.

Το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-1 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέτυχε ένα γκολ στο 15’ με τον Σφιντέρσκι, με τους Κρητικούς στη συνέχεια να μην μπορούν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση. Εξάλλου και οι δύο ομάδες αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα απουσιών.

Στο 58’ ο Κούρτιτς με εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 και στο 71’ ο Αουγκούστο έγραψε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ, μιας και ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να βρει τρόπο να απειλήσει τον Πασχαλάκη. Ο Ναμπί πάντως στο 90+1’ με σουτ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής, για το τελικό 1-3.

Αυτή ήταν η 10 νίκη του ΠΑΟΚ στα τελευταία 11 παιχνίδια με τον ΟΦΗ, ενώ τερματίστηκε το αήττητο σερί των 11 αγώνων της ομάδας του Νίκου Νιόπλια.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης (65’ Γρίβας), Σελίμοβιτς, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα (84’ Γιαννούλης), Ουές (84’ Μπαλογιάννης), Ντουρμισάι, Φαν Ντάινεν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (77’ Σίντγκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (85’ Κωνσταντέλιας), Αουγκούστο (72’ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (77’ Μιτρίτσα), Σφιντέρσκι (72’ Άκπομ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις